Komentáře

sobota 29. listopadu 2008

Jak se lépe orientovat na finančních trzích?

Posledních pár týdnů jsem se snažil vytvořit několik velmi jednoduchých webových stránek, které by lidem pomohly lépe se orientovat ve složitém světě financí a investic. Myslím tím především začínající a středně pokročilé investory a hráče. Navíc ty stránky sám využívám pro svoji práci. Posuďte sami, zda se mi to podařilo.

Jako začínající investor si můžete nejprve přečíst úvod do akcií a úvod do komodit. Připravuji také úvod do zlata.

V okamžiku, kdy se rozhodnete začít investovat, potřebujete si zřídit obchodní účet u makléřské firmy a při výběru vám může pomoci seznam obchodníků s cennými papíry.

Pokud se chcete lépe orientovat ve světě financí, pomohou vám stránky kam pro prachy. Zde je cca 200 odkazů na ty nejlepší a nejužitečnější finanční servery a to v Česku i v zahraničí. Navíc je vše přehledně seřazeno podle témat.

Pokud hledáte nějaké zajímavé články o akciích, podívejte se na články o investování, zde jsem vybral ty nejlepší. Můžete sem také sami přidat pár svých oblíbených.

A na závěr pár praktických seznamů:


Jak vydělat na akciích


Přidat.eu záložku

Žádné komentáře:

Abeceda podnikání a investování Akcie CZ AKCIE KOMODITY FOREX * Dr.Jan Hýsek Akcie online! Akcie ČEZ Aktuální seznam pojišťoven a seznam zdravotních pojišťoven najdete na seznamu www stránek Byznys magazín tedy podnikání, investice, internet, osobní rozvoj a lidé Finance on-line! Finanční fórum Hedge fondy se snaží o absolutní výnos nezávislý na obecném ekonomickém vývoji a vývoji kapitálových trhů Hledáte investora či projekt k investování? Obojí najdete na Investoři.net How to invest in stocks for the beginner - http://www.stocks-commodities.eu/news/how-to-invest-peaks-and-valleys/ Chcete prodat či koupit firmu? Hledáte investora pro váš projekt? Vše najdete na Investoři.net Investování pro začátečníky Jak vydělat peníze na burze Komodity pro začátečníky Otázky a odpovědi v oblasti finance, investice, podnikání a internet Poradce Magazín pro muže Seznam www Volby WarrenBuffett.cz - aneb jak vydělat na burze miliony Zajímáte se o to, které jsou nejlepší firmy v ČR a EU? Sledujte Top Firmy! Zprávy online! Mini Oční lékař a jeho oční poradna